top of page

Wie is Gerard

Profiel

 

Gedurende mijn loopbaan heb ik een stabiele werkhistorie opgebouwd binnen het Order to Cash proces en ervaring opgedaan in zowel de B2B als de B2C branche. Bij vier werkgevers was ik als teammanager / meewerkend voorman verantwoordelijk voor de aansturing van de debiteuren- / crediteurenafdeling en voor de inrichting van de bijbehorende processen. In 2 functies behoorden ook het liquiditeitsbeheer en het beheer van de assurantie portefeuille tot mijn takenpakket. De laatste jaren heb ik in diverse rollen bij 8 verschillende ondernemingen gewerkt als Interim Credit Management Professional.


Ambitie

 

Ik wil graag iets toe kunnen voegen en het verschil kunnen maken binnen een afdeling waar voortdurend een beroep wordt gedaan op mijn jarenlange expertise en een coachende rol kan aannemen Vooral zelfstandigheid en verantwoordelijkheid dragen zijn belangrijk voor mij om optimaal te kunnen functioneren
 

Coaching

Mijn stijl van leidinggeven is modern (lees: situationeel). Als manager vind ik het belangrijk om te luisteren en draagvlak te creëren bij de medewerker. Ik sta graag tussen de mensen en werk operationeel mee. Mijn brede kennis en ervaring deel ik graag met anderen, waardoor hun prestatieniveau stijgt.

Communicatie

Gelijkwaardigheid openheid en toegankelijkheid zijn hierbij mijn belangrijkste kernwaarden.Mijn professionele houding stelt mij in staat om een goede samenwerking te creëren of te behouden met interne klanten. Mijn goede communicatieve vaardigheden zijn bepalend in het onderhouden van zakelijk correcte contacten met externe klanten. 
 

Probleemanalyse, conceptueel denken, resultaatgerichtheid 

Door de combinatie van deze drie competenties aangevuld met doorzettingsvermogen en een tomeloze inzet weet ik snel tot oplossingen te komen en de  resultaten te verbeteren. 

Bonus

Ik straal senioriteit en rust uit zonder bedreigend over te komen. Daardoor kan ik snel van toegevoegde waarde zijn binnen projectteams e/o werkgroepen en een volwaardig gesprekspartner zijn voor business controllers en andere collega’s over de optimalisatie van het werkkapitaal. 

bottom of page