top of page

Werkgevers

... en wat zij over mij zeggen 

Unknown-1.png
Unknown.png
sedgwick + Cunningham Lindsey.jpg

" Gerard joined us in February 2020 and I had a pleasure to work with him for a period 3,5 months. He was responsible for end-to-end collection and credit control process for our legal units in Benelux. I admit I find Gerard as one of the most unique persons that I have ever employed and would like to give him highest recommendation. What makes him unique? Attitude. Level of proffesionalism. Energy. All of the above are combined with high level of experience and ability to cooperate with others. And that is not the end. He also helped to on-board new colleagues and kept being crazy motivated all way long and that all being said, he was „just a temp”. Well, Gerard is not a temp. He is a person who likes challenges, give advise and...simply do the job right. If one day I will have an open position fitting his profile - I will simply call Gerard - hoping he is still available. "

Marcin Kosecki Finance Manager, Central Europe, Industrial Europe and Yacht Europe at Hempel A/S

" Gerard is een gedreven credit professional die hart voor de zaak heeft en nooit opgeeft. Hij weet op prettige wijze om te gaan met de verschillende stakeholders binnen een organisatie en heeft alle kennis en ervaring in huis om een debiteurensaldo snel en doeltreffend naar beneden te brengen. Daarnaast beschikt hij ook over een dosis humor en is echt teamplayer. "

Nadia Garti, M.A, L.LM Senior credit controller Hempel

 

 

" Gerard werkt intensief en goed samen met klanten vanuit zijn rol binnen credit control. Ik heb zeer fijn samengewerkt, vooral gezien zijn communicatiestijl richting klanten en het snelle oppakken van lastige dossiers "

Jack de Klerk Commercieel Manager at Sedgwick

 

" Gerard is a very experienced, steady and reliable credit controller, who gets outstanding amounts in and provides keen insight into risks and opportunities. Great addition to any credit department! " 

Cornelis Alderlieste Marketing Director bij Katun Corporation Gorinchem

 

" Gerard heeft 6 maanden de afdeling group credit control bij Jan de Rijk ondersteund bij de dagelijkse gang van zaken en het verder structureren van het interne proces. Gerard heeft met zijn kennis van OnGuard, zijn positieve instelling, ruime ervaring en hands on aanpak de functionaliteiten van het systeem uitgenut en laten zien dat hij zowel mee kan denken als ook zeer snel mee kan werken daar waar het per direct nodig is "

Sjoerd van der Wulp, CFO bij Jan de Rijk Logistics in Roosendaal

" Ook ik heb Gerard leren kennen als een zeer gedreven en betrokken persoon die ons bedrijf gedurende een periode van ruim 5 maanden heeft ondersteund op het gebied van Credit Control. Naast het vakkundig beheer van de debiteurenportefeuille zijn procesmatige verbetervoorstellen gedaan en geïmplementeerd gebruik makend van SAP FSCM. Gerard is een allrounder met hart voor het vak en een fijne collega om mee samen te werken "


Sjaak Reeuwijk, Manager Site Support bij Bidvest DeliXL in Schiedam

" Uit naam van Staffing Force Nederland heeft Gerard een project gedaan bij DeliXL. In eerste instantie zou dit een drietal weken duren echter is dit uitgelopen naar een project van 5 maanden. In dit project heeft Gerard laten zien een uitstekende Finance Professional te zijn. Gerard is zeer klantgericht, oplossings gericht en vakinhoudelijk sterk "

Jan Frans Van Vessem, Managing Director bij Staffing Force in Amsterdam 

 

" Ik heb Gerard leren kennen als een zeer betrokken en postief ingestelde manager.Kerncomptenties die Gerard tot zo'n sympathieke manager maken zijn klantgerichtheid, loyaliteit en integriteit. Daarnaast is hij in staat om continu overzicht te bewaren en bezig met verbeteringen en efficiencyslagen. Gerard is een coachende leidinggevende met een resultaatgerichte instelling en een hands-on instelling "

Hella Bolte, Eigenaar Brainfish Werving en Selectie Intermediair Financieel Personeel in Gorinchem

" Ik heb Gerard leren kennen als een gedreven creditcontroller. Iemand die de nodige senioriteit en ervaring met zich mee bracht. Aimabele collega. Heeft gezorgd voor overzicht en prioritering van de maatregelen op het gebied van creditmanagement. Aansprekende resultaten behaald. Tijdens de implementatie van SAP heeft Gerard de rol van key-user uitstekend vervuld en een bijdrage geleverd aan de gehele implementatie van SAP-FICO "

Ron van den Berg, Directeur bij Bruynzeel Keukens B.V. in Bergen op Zoom

" Gerard is een zeer kundig persoon, die zijn personeel zo weet te managen en te coachen, om op die manier beoogde doelstellingen te behalen. Gerard heeft zeker bijgedragen tot een positief financieel resultaat en ik heb het altijd als zeer prettig ervaren om met hem samen te werken "

Marco Aarts, destijds Assistent Controller bij Chubb Lips Beveiliging B.V. in Dordrecht

bottom of page